Goda Bregottkakor

I förra veckan såg jag ett inlägg på Instagram av en tjej som 
brukar baka mycket.
Hon hade gjort Bregottkakor.
Så jag handlade hem Bregott, extrasaltat.
 
Kakorna blev helt ljuvligt goda.
Många blev det med vilket var bra.
Receptet kommer här,
 
Bregottkakor


Vispa 300 g extrasaltat Bregott med 1.5 dl socker.

Häll i 2.5 dl potatismjöl och 3.5 dl vetemjöl och 1 tsk bakpulver.

Vispa till en kladdig deg.

Klicka ut i småbrödsformar och grädda i 200 grader i 20 min.

 

 
Låt svalna och njut till kaffet eller iskall jordgubbssaft.
 
Idag har köket blivit städat och blivit somrigt.
Smultron på gardiner och dukar och illröd pelargoner i fönstren.
Dessutom plockade jag en bukett ängsblommor på vår kvällspromenad.
Så nu är det midsomrigt värre i köket.
Petra 🍓

Kommentera här: